AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek moralinin yerine geleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kesilirken görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Kahve falında birinin saçını kesildiğini görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, özel muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçının kesildiğini görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçın kesildiği görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir