AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnın kesildiğini görmek

Kahve falında karnın kesildiğini görmek

Kahve falında karnın kesildiğini görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında karnın kesildiğini gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Kahve falında karnının kesildiğini görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında karnı kesilmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında karnın kesildiğini görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin karnının kesildiğini görmek helal ekmek yiyeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işarettir.

Kahve falında karnını kesildiğini görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına inanılır.

Kahve falında eli kesilmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belinin kesildiğini görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında köpek kesilirken görmek karamsar olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir