AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı yerden kesilmek

Kahve falında ayağı yerden kesilmek

Kahve falında ayağı yerden kesilmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı yerden kesilmek gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Kahve falında ayağı yerden kesilmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak büyük sıkıntıları olmayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında ayakları yerden kesilmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak kesildiğini görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir