AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kanat görmek

Kahve falında pişmiş kanat görmek

Kahve falında pişmiş kanat görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş kanat gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Kahve falında pişmiş kanat görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı yemek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kanat görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, bazı kayıplar olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk kanadı yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gözünün kanadığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı ata binmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatların olduğunu görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, büyük düşüneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir