AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, malında azalmaya işarettir.

Kahve falında kendi kafasının kesildiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kafası kesilirken görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafa kesildiğini görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında kafasi kesilmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir