AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına bir şey düşmek

Kahve falında kafasına bir şey düşmek

Kahve falında kafasına bir şey düşmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına bir şey düşmek gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Kahve falında kafasına bir şey düşmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Kahve falında kafaya bit düşmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasına taş düşmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında kafasının üstüne düşmek malının ve parasının çoğalacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kafasına bit düşmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir şey görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir