AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi çöpe atmak

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak yıpranacağına, rahata erileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak hayır vereceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çöpten bir şeyler almak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize çöp atmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulur.

Kahve falında çöpe ekmek atmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evden çöp atmak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete çöp atmak işinden ve parasından olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir