AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi atmak

Kahve falında bir şeyi atmak

Kahve falında bir şeyi atmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi atmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında bir şey atmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeyi atmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe bir şey atmak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında birine bir şey atmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeye imza atmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir