AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey atmak

Kahve falında bir şey atmak

Kahve falında bir şey atmak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bir şey atmak gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeye imza atmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyi atmak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında bir şey atmak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe bir şey atmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bir şey atmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir