AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye imza atmak

Kahve falında bir şeye imza atmak

Kahve falında bir şeye imza atmak hakkıyla kazanca, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yardım edeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeye imza atmak gördüyseniz:

  • Unutmayın, her olayda geçmişi referans alamazsınız.

Kahve falında bir şeye imza atmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik imza atmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıda imza atmak işindeki verimin artacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalemle imza atmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evlilik için imza atmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikah imzası atmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında boşanmak için imza atmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir