AnaSayfa / Genel / Kahve falında alay konusu olmak

Kahve falında alay konusu olmak

Kahve falında alay konusu olmak çok rahat bir döneme gireceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında alay konusu olmak gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Kahve falında alay konusu olmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla alay etmek kısa sürede başarısının artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle alay etmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alay edilmek canını ve malını hiçe sayacağına, kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında alay geçilmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işarettir.

Kahve falında tören alayı görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alay ederek gülmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri alay görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir