AnaSayfa / Genel / Kahve falında tören alayı görmek

Kahve falında tören alayı görmek

Kahve falında tören alayı görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, kötü yola sapmayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında tören alayı gördüyseniz:

  • Herkesin istediğini yapmaya çalışırsanız kimseyi memnun edemeyebilirsiniz.

Kahve falında tören alayı görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında alay edilmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin alayı görmek can bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında alay ederek gülmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fener alayı görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında alaycı gülmek fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına delalettir.

Kahve falında alay konusu olmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında alay geçilmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir