AnaSayfa / Genel / Kahve falında alay edilmek

Kahve falında alay edilmek

Kahve falında alay edilmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, fal sahibinin içine kapanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, rütbesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alay edilmek gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Kahve falında alay edilmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında alay etmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında tören alayı görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında dügün alayı görmek karlı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında asker alayı görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alaycı gülmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında fener alayı görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında alay geçilmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir