AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle alay etmek

Kahve falında birisiyle alay etmek

Kahve falında birisiyle alay etmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle alay etmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Kahve falında birisiyle alay etmek ikisinin de çok rahat edeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına tabir olunur.

Kahve falında alay geçilmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında asker alayı görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanla alay etmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine inanılır.

Kahve falında şeytanla alay etmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında alaycı gülmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tören alayı görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında alay konusu olmak çok başarılı olunacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir