AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri alay görmek

Kahve falında askeri alay görmek

Kahve falında askeri alay görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askeri alay gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Kahve falında askeri alay görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dügün alayı görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında alaycı gülmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Kahve falında alay edilmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında arşı alayı görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tören alayı görmek haksızlık edeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alay etmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin alayı görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir