AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla alay etmek

Kahve falında düşmanla alay etmek

Kahve falında düşmanla alay etmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında düşmanla alay etmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan koşullar veya işaretler uzun vadede nelerle meşgul olacağınızı gösteriyorken, olay veya işaretleri hafife almamanızda tam önünüzdeyken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında düşmanla alay etmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında arşı alayı görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulur.

Kahve falında alay komutanı görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında alay edilmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında gelin alayı görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle alay etmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalettir.

Kahve falında şeytanla alay etmek manevi olarak huzur içinde olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fener alayı görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir