AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, insanlar tarafından sevileceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, heveslerinin de azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek üzüntülerin son bulacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle öpüşmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir