AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan halı silkelemek

Kahve falında balkondan halı silkelemek

Kahve falında balkondan halı silkelemek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan halı silkelemek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Kahve falında balkondan halı silkelemek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında balkondan çarşaf silkelemek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulur.

Kahve falında tozlu halı silkelemek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında halı silkelemek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ağacı silkelemek sırtının yere gelmeyeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine alamet eder.

Kahve falında toz silkelemek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında paspas silkelemek yüzüne kan geleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir