AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, yanlış yollardan döneceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gözlerini şiş görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, ne yapacağına inanılır.

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek ileride saygın bir kimse olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri şiş görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş göz görmek sevilip sayılacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü şiş görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir