AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin gözlerine bakmak

Kahve falında bebeğin gözlerine bakmak

Kahve falında bebeğin gözlerine bakmak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında bebeğin gözlerine bakmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, geçim derdine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözüne bakmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında gözünün içine bakmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin gözlerine bakmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı gözünden bakmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, istediği noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin içine bakmak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir