AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözüne bakmak

Kahve falında kendi gözüne bakmak

Kahve falında kendi gözüne bakmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alim insanlardan sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün içine bakmak pek çok fırsatı kaçıracağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak kafasının rahat edeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin gözlerine bakmak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında yan gözle bakmak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir