AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldıza dokunmak

Kahve falında yıldıza dokunmak

Kahve falında yıldıza dokunmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yıldıza dokunmak gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında yıldızlara dokunmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında yıldıza dokunmak kötü günlerin arkada kalacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ayağına dokunmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeye dokunmak işinin gücünün yaver gideceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercine dokunmak beğenilen işlere imza atacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dokunduğunu hissetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze dokunmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, işlerini hafifleteceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe dokunmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir