AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin fidan verdiğini görmek

Kahve falında birinin fidan verdiğini görmek

Kahve falında birinin fidan verdiğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin fidan verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında birinin fidan verdiğini görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç fidanı görmek işlerin düzene gireceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalettir.

Kahve falında fidan dikmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan fidanı görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma fidanı dikmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında elma fidanı dikmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz fidanı görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir