AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç fidanı görmek

Kahve falında ağaç fidanı görmek

Kahve falında ağaç fidanı görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, işlerinin tutacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına inanılır.

Kahve falında ağaç fidanı gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında ağaç fidanı almak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fidan ağacı görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidanı görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, her zaman hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sorunlarının da çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidan dikmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hurma fidanı dikmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında nar fidanı görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir