AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz fidanı görmek

Kahve falında ceviz fidanı görmek

Kahve falında ceviz fidanı görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Kahve falında ceviz fidanı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek elinin kolunun bağlanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında ceviz fidanları görmek neşesinin de yerine geleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı almak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz fidanı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çam fidanları görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında çilek fidanı görmek zor durumlara düşeceğine, kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir