AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan fidanı görmek

Kahve falında soğan fidanı görmek

Kahve falında soğan fidanı görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan fidanı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var.

Kahve falında soğan fidanı görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çınar fidanı görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut fidanı dikmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşeren fidan görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye fidanı görmek anne duasının açılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa fidan dikmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir