AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini taşıdığını görmek

Kahve falında evini taşıdığını görmek

Kahve falında evini taşıdığını görmek zenginlik kazanacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evini taşıdığını gördüyseniz:

  • Heyecan verici olanakları doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini taşıdığını görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evini taşıdığını görmek kişinin daha çok kazanacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kum taşıdığını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya yorulur.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir