AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, zor durumlara düşeceğine, iyi halinin kalmayacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hikmete kavuşacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını gördüyseniz:

  • Başka kişileri kendi yollarında serbest bırakmalı veya kendi yöntemlerinizle ilerlemelerini sağlamalısınız.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evini taşıdığını görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini taşıdığını görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev taşıdığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kuran taşıdığını görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, ekmeğinin bereketleneceğine tabir olunur.

Kahve falında halı taşıdığını görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ev taşıdığını görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir