AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini taşıdığını görmek

Kahve falında başkasının evini taşıdığını görmek

Kahve falında başkasının evini taşıdığını görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, darlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yenisinin başlayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, imkânlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evini taşıdığını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evini taşıdığını görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yaşam refahının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Kahve falında evini taşıdığını görmek işinde profesyonel kimse olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine alamet eder.

Kahve falında bayrak taşıdığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini sırtında taşıdığını görmek ömrünün de uzun olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ev taşıdığını görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir