AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evini kirli görmek

Kahve falında birinin evini kirli görmek

Kahve falında birinin evini kirli görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, rahatının bozulacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birinin evini kirli gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında evin camını kirli görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında evinin kirli olduğunu görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alışveriş yapacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek saadete ereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde kirli su görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında evin kirlendiğini görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin kirlendiğini görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin evini kirli görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir