AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kirlendiğini görmek

Kahve falında evinin kirlendiğini görmek

Kahve falında evinin kirlendiğini görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Kahve falında evinin kirlendiğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Kahve falında başkasının evini kirli görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında evin kirlendiğini görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında komşunun evini kirli görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin camını kirli görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin evini kirli görmek ümitsizliğe, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin kirli olduğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir