AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ellerini yıkamak

Kahve falında birinin ellerini yıkamak

Kahve falında birinin ellerini yıkamak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına inanılır.

Kahve falında birinin ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında akan suda el yıkamak sıkıntılarını atlatacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ağzı yıkamak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el yüz yıkamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında camide el yıkamak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak yüklü miktarda para kazanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eli yıkamak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir