AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık köpek görmek

Kahve falında sık sık köpek görmek

Kahve falında sık sık köpek görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gönlünün rahata ereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında sık sık köpek gördüyseniz:

  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Kahve falında sık sık köpek görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Kahve falında sivilce sıktırmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına inanılır.

Kahve falında sık dişli tarak görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında sık sık yılan görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak gönlünce bir hayat süreceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir