AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, dertlerin artacağına, bol muhabbette kalacağına, çok para kazanacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın elini sıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıktığını görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıkma börek görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının sıklaştığını görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini çok sık görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, imkanlarının artacağına yorulur.

Kahve falında sık sık okul görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sık dişli tarak görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir