AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek elinden tutmak

Kahve falında erkek elinden tutmak

Kahve falında erkek elinden tutmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, üzücü haberler alacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, attığı her adımı düşüneceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, geleceğinizin güzel olacağına delalettir.

Kahve falında erkek elinden tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin elinden tutmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında erkek elinden tutmak makam ve rütbe edineceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin elinden tutmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında gelinin elinden tutmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir