AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara başlamadan önce yapmanız gereken araştırmalar, sormanız gereken sorular var.

Kahve falında annenin elinden tutmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anne elinden tutmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin elinden tutmak evlatların hayırsız çıkacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin elinden tutmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dostlardan zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyanın elinden tutmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak ahiret inancına göre yaşanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir