AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden kağıt para almak

Kahve falında birinin elinden kağıt para almak

Kahve falında birinin elinden kağıt para almak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, özel muamele göreceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kıdem atlayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden kağıt para almak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

Kahve falında birinin elinden kağıt para almak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden para almak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, karamsar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden para almak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yalan söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün elinden para almak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Kahve falında babanın elinden para almak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinden para düşürmek umutlarını yitireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işarettir.

Kahve falında bolca kağıt para görmek onlardan büyük hayır göreceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir