AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden para düşürmek

Kahve falında elinden para düşürmek

Kahve falında elinden para düşürmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, eskisinden de iyi olacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elinden para düşürmek gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Kahve falında elinden para düşürmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden bir şey düşürmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinden yumurta düşürmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elinden ekmek düşürmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu elinden düşürmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında elinden kalem düşürmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında elinden bişey düşürmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir