AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinden para almak

Kahve falında ölünün elinden para almak

Kahve falında ölünün elinden para almak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, makam edineceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinden para almak gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Kahve falında ölünün elinden para almak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın elinden para almak çok büyük kazançlar getireceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna işaret eder.

Kahve falında başkasının elinden para almak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında elinden para düşürmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinden kağıt para almak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinden para almak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir