AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca kağıt para görmek

Kahve falında bolca kağıt para görmek

Kahve falında bolca kağıt para görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sağlığından olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, takdir toplayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bolca kağıt para gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bolca kağıt para görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol para saymak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol para bulmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol para görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında cüzdanında bol para görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına yorulur.

Kahve falında bol para kazanmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine alamet eder.

Kahve falında cüzdanda bol para görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir