AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinden para almak

Kahve falında başkasının elinden para almak

Kahve falında başkasının elinden para almak arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının elinden para almak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın elinden para almak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden para almak çok büyük kazançlar elde edileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinden kağıt para almak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında elinden para düşürmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, her geçen gün başarıların artacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elinden para almak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinden para almak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden iğne olmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir