AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın elinden para almak

Kahve falında babanın elinden para almak

Kahve falında babanın elinden para almak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına inanılır.

Kahve falında babanın elinden para almak gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babanın elinden para almak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın elinden su içmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden para almak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulur.

Kahve falında elinden para düşürmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden para almak ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinden para almak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına inanılır.

Kahve falında birinin elinden kağıt para almak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir