AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak

Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak

Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kötü olayların meydana geleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında başkasının elinden para almak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında babanın elinden para almak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinden para almak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden para almak bol kazanç getireceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına inanılır.

Kahve falında elinden para düşürmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kazancının ilk önce azalacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinden para almak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinden kağıt para almak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tuttuğunu görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir