AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden bıçak almak

Kahve falında birinin elinden bıçak almak

Kahve falında birinin elinden bıçak almak bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinden bıçak almak gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında elinden bıçaklanmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinden bıçak almak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında elinden bıçaklandığını görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak canını ve malını garanti altına alacağına, büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinden çikolata almak işlerinin kısa zamanda açılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden yumurta düşürmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir