AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden bıçaklanmak

Kahve falında elinden bıçaklanmak

Kahve falında elinden bıçaklanmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, hanesinin bollukla dolacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında elinden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Kahve falında birinin elinden bıçak almak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden bıçaklanmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden bıçaklandığını görmek işini en iyi şekilde yapacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında erkek elinden tutmak eve kapanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinden öpmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinden altın almak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir