AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden çikolata almak

Kahve falında birinin elinden çikolata almak

Kahve falında birinin elinden çikolata almak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinden çikolata almak gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin elinden çikolata almak hiçbir sorun yaşamayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında elinden yüzük düşürmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, gülüp eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden yılan çıktığını görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elinden kan akmasını görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın elinden para almak çalışmalarının karşılığını alacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir