AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden yumurta düşürmek

Kahve falında elinden yumurta düşürmek

Kahve falında elinden yumurta düşürmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında elinden yumurta düşürmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Kahve falında yumurtayı elinden düşürmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Kahve falında elinden yumurta düşürmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinden yüzük düşürmek mallarının eksileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden tabak düşürmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında düşenin elinden tutmak sayılan ve sevilen kimse olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında elinden kuran düşürmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinden bişey düşürmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu elinden düşürmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir