AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde sigara görmek

Kahve falında başkasının elinde sigara görmek

Kahve falında başkasının elinde sigara görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde sigara gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Kahve falında sigara eline almak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinde sigara görmek sorumlu tutacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sigarayı eline almak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, tatsız durumların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sigarayı elinde görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kısmetlerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında sigarayı elinde tutmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde sigara görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalettir.

Kahve falında elinde sigara görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, mevkie edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir