AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde şemsiye görmek

Kahve falında evde şemsiye görmek

Kahve falında evde şemsiye görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında evde şemsiye gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Kahve falında evde şemsiye görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında evde şemsiye açmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında renkli şemsiye görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye çalmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye istemek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek stres ve sinirden uzak durulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşli havada şemsiye görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük borçlar alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir