AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye vermek

Kahve falında şemsiye vermek

Kahve falında şemsiye vermek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye vermek gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında şemsiye kullanmak açların doyacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye dağıtmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe şemsiye almak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi şemsiye görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış şemsiye görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeni şemsiye görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir